Filmkonkurranse – vinner

Publisert 19. september 2017 i Aktuelt

I forbindelse med årets dokampanje gikk vi ut med en invitasjon til 5-7 klasser i Godt Vann Drammensregionen om å lage en film der budskapet er at tiss, bærsj og dopapir er alt som skal i do.

Vi var så heldige at 5, 6 og 7 klasse ved Slemmestad skole i Røyken kommune tok utfordringen og laget morsomme, kreative og informative videoer for oss.

Vi håper elevene viser filmene til slekt og vener slik at budskapet om at det kun er 3 ting som skal i do sprer seg ut fra Slemmestad skole.

Vinneren er:

Vi er veldig imponert over alle bidragene og syns elevene har gjort en kjempe god jobb og det på relativt kort tid.

Vinner filmen er fra 6. klasse. Juryens begrunnelse er at filmen var morsom, svært tydelig på budskapet og holdt seg innenfor tidsrammen på ca 30 sekunder.

Vinnerfilmen ser du her:

Selvfølgelig kan du få se alle de andre flotte bidragene også:

5 klasse film 1

5 klasse film 2

6 klasse film 1

6 klasse film 2

7 klasse film 1

7 klasse film 2

Flere aktuelle saker

Nyt julematen, og få fettet på rett sted
19. desember 2017

Kommunens vann- og avløpsavdeling blander seg ikke inn i folks kosthold og kaloriinntak, nyt julematen! Det er hva du gjør med matrestene vi er opptatt av. Sammen holder vi rørene åpne og rottene unna!

Les mer →
Populær premie
4. oktober 2017

Siw Anett Enerud fra Viva IKS kom med en populær første premie til 6. klasse ved Slemmestad skole. Nå blir det tur til Røykenbadet.

Les mer →
Doambassadører banker på din dør
29. september 2017

I disse dager er engasjerte ungdommer i alder 13-15 år, ute på en litt annerledes jobb for Viva og vann- og avløpsavdelingene i 6 kommuner. De går fra dør til dør i utvalgte områder og deler ut en dorull med et enkelt men viktig budskap på; bærsj, tiss og dopapir er alt som skal i do! Alt annet skal i søppelbøtta.

Les mer →