Populær premie

Publisert 4. oktober 2017 i Aktuelt

Tidlig i august utlyst Godt Vann Drammensregionen en filmkonkurranse blant elever på 5 til 7. trinn. Oppgaven var å lage en kort film, gjerne med mobil, som handler om søppel, matfett og tette avløpsrør. Filmen skulle inkludere det enkle budskapet; bæsj, tiss og dopapir er alt som skal i do.

Fredag forrige uke var Siw-Anett Enerud fra Viva IKS og delte ut premien til 6. klasse ved Slemmestad skole, Røyken kommune. Premien er buss og inngangsbillett til Røykenbadet for alle elevene på 6. trinn. Elevene vist ikke på forhånd at det var en så fin premie og både lærere og elever ble veldig glade da de fikk vite sikkert hva premien var.

– Vi er veldig imponert over alle bidragene og synes elevene har gjort en kjempejobb og det på relativt kort tid. Vinnerne av konkurransen vant fordi filmen var morsom, svært tydelig på budskapet og holdt seg innenfor tidsrammen på ca. 30 sekunder sier Siw Anett.

Nå gleder klassen seg til å ta en tur til badeanlegget før jul. Samtidig som de har lært at bæsj, tiss og dopapir er det eneste som skal i do!

Her kan du se vinnerfilmen og alle de andre fine filmene som kom inn.

Jentene gleder seg til en tur på Røykenbadet.

 

Flere aktuelle saker

Nyt julematen, og få fettet på rett sted
19. desember 2017

Kommunens vann- og avløpsavdeling blander seg ikke inn i folks kosthold og kaloriinntak, nyt julematen! Det er hva du gjør med matrestene vi er opptatt av. Sammen holder vi rørene åpne og rottene unna!

Les mer →
Doambassadører banker på din dør
29. september 2017

I disse dager er engasjerte ungdommer i alder 13-15 år, ute på en litt annerledes jobb for Viva og vann- og avløpsavdelingene i 6 kommuner. De går fra dør til dør i utvalgte områder og deler ut en dorull med et enkelt men viktig budskap på; bærsj, tiss og dopapir er alt som skal i do! Alt annet skal i søppelbøtta.

Les mer →
Dokampanjen 2017 er i gang
22. september 2017

Kumlokk, plakater, innlegg på facebook, doambassadører, kinoreklame…. Dokampanjen er i gang budskapet sprees på flere arenaer. Tiss, bæsj og dopapir er alt som skal i do!

Les mer →