Bruksanvisning fettrakt
18. september 2018

I disse dager deler kommunen ut fine oransje fettrakter. Bruk dem så unngår vi fett i avløpet.

Les mer →
Stopp rotta – konkurranse
11. september 2018

Viste du at matrester og fett som havner i avløpet er festmåltid for rottene? Vil du være med å stoppe rotta? Ta vår quiz, vinn kinobilletter og stopp rotta.

Les mer →
Nyt julematen, og få fettet på rett sted
19. desember 2017

Kommunens vann- og avløpsavdeling blander seg ikke inn i folks kosthold og kaloriinntak, nyt julematen! Det er hva du gjør med matrestene vi er opptatt av. Sammen holder vi rørene åpne og rottene unna!

Les mer →
Populær premie
4. oktober 2017

Siw Anett Enerud fra Viva IKS kom med en populær første premie til 6. klasse ved Slemmestad skole. Nå blir det tur til Røykenbadet.

Les mer →
Doambassadører banker på din dør
29. september 2017

I disse dager er engasjerte ungdommer i alder 13-15 år, ute på en litt annerledes jobb for Viva og vann- og avløpsavdelingene i 6 kommuner. De går fra dør til dør i utvalgte områder og deler ut en dorull med et enkelt men viktig budskap på; bærsj, tiss og dopapir er alt som skal i do! Alt annet skal i søppelbøtta.

Les mer →
Dokampanjen 2017 er i gang
22. september 2017

Kumlokk, plakater, innlegg på facebook, doambassadører, kinoreklame…. Dokampanjen er i gang budskapet sprees på flere arenaer. Tiss, bæsj og dopapir er alt som skal i do!

Les mer →
Filmkonkurranse – vinner
19. september 2017

Vinneren av årets filmkonkurranse i forbindelse med dokampanjen er en 6 klasse fra Slemmestad skole i Røyken.

Les mer →
13. september 2017

Jobbannonse.
Vil du være vår doguideambassadør? Søknadsfrist 25. august.

Les mer →
Filmkonkurranse 5-7 klasse
12. september 2017

Vil du la elevene i din klasse delta i en konkurranse om å lage en kort film, gjerne med mobil? Som handler om klima, miljø, søppel, matfett og tette avløpsrør. Som berører flere av kompetansemålene i både norsk, samfunnsfag, naturfag, kunst og håndverk og IKT. Hvor klassen som vinner får gratis tur til badeanlegg.

Les mer →

Vet du hva som skal i do?

Ta do-quizen her!