Populær premie

Publisert 4. oktober 2017 i Aktuelt

Tidlig i august utlyst Godt Vann Drammensregionen en filmkonkurranse blant elever på 5 til 7. trinn. Oppgaven var å lage en kort film, gjerne med mobil, som handler om søppel, matfett og tette avløpsrør. Filmen skulle inkludere det enkle budskapet; bæsj, tiss og dopapir er alt som skal i do.

Fredag forrige uke var Siw-Anett Enerud fra Viva IKS og delte ut premien til 6. klasse ved Slemmestad skole, Røyken kommune. Premien er buss og inngangsbillett til Røykenbadet for alle elevene på 6. trinn. Elevene vist ikke på forhånd at det var en så fin premie og både lærere og elever ble veldig glade da de fikk vite sikkert hva premien var.

– Vi er veldig imponert over alle bidragene og synes elevene har gjort en kjempejobb og det på relativt kort tid. Vinnerne av konkurransen vant fordi filmen var morsom, svært tydelig på budskapet og holdt seg innenfor tidsrammen på ca. 30 sekunder sier Siw Anett.

Nå gleder klassen seg til å ta en tur til badeanlegget før jul. Samtidig som de har lært at bæsj, tiss og dopapir er det eneste som skal i do!

Her kan du se vinnerfilmen og alle de andre fine filmene som kom inn.

Jentene gleder seg til en tur på Røykenbadet.

 

Flere aktuelle saker

Bruksanvisning fettrakt
18. september 2018

I disse dager deler kommunen ut fine oransje fettrakter. Bruk dem så unngår vi fett i avløpet.

Les mer →
Stopp rotta – konkurranse
11. september 2018

Viste du at matrester og fett som havner i avløpet er festmåltid for rottene? Vil du være med å stoppe rotta? Ta vår quiz, vinn kinobilletter og stopp rotta.

Les mer →
Nyt julematen, og få fettet på rett sted
19. desember 2017

Kommunens vann- og avløpsavdeling blander seg ikke inn i folks kosthold og kaloriinntak, nyt julematen! Det er hva du gjør med matrestene vi er opptatt av. Sammen holder vi rørene åpne og rottene unna!

Les mer →