Stopp rotta – konkurranse

Publisert 11. september 2018 i Aktuelt

I perioden 12. september til 12. oktober har de 9 kommunene i Godt vann Drammensregionen samarbeidet en konkurranse på facebook.

Konkurransen heter Stopp rotta. For hver av de 9 kommunene blir det lagt ut ett egen innlegg på facebook med bilde av rotte-maskoten vår på vei til din kommune. Ved å gå inn på vår quiz , løse quizen og sende inn mailadressen din og hvilken kommune du bor i er du med i trekningen av kinobilletter.

Fikk du ikke alt rett så har du lært noe viktig. Og fikk du full pott så har du bestått dovett testen. Uansett kan du være med på trekningen av gavekort.
Det blir trukket vinnere i alle 9 kommunene.

Bli vår ambassadør

Alle som har tatt do-quizen kan være våre ambassadører. Det vil si aldri bruke do til noe annet enn de 3 tingene som den er ment for (det er lov å kaste opp i do altså). Og ikke minst være med å spre dette budskapet til andre. Du finner mye god informasjon på doguiden.no, bruk den gjerne.

Takk for at du er med på å hindre rotter og andre driftsproblemer i avløpssystemet!

Konkurransevilkår

Arrangøren av konkurransen er Godt Vann Drammensregionen. Ved å delta i konkurransen aksepterer du følgende konkurransevilkår:

• Konkurransen pågår fra 12. september til 12. oktober 2018.
• Ditt konkurransebidrag innebærer at du registrerer din e-postadresse og kommunen du er bosatt i. Din e-postadresse blir ikke lagret eller benyttet til andre formål.
• Godt Vann Drammensregionen trekker ni tilfeldige vinnere. Premien er ett kinogavekort til en verdi av 250 NOK per vinner.
• Vinnere av konkurransen blir kontaktet per e-post innen 15. oktober 2018.

Flere aktuelle saker

Bruksanvisning fettrakt
18. september 2018

I disse dager deler kommunen ut fine oransje fettrakter. Bruk dem så unngår vi fett i avløpet.

Les mer →
Nyt julematen, og få fettet på rett sted
19. desember 2017

Kommunens vann- og avløpsavdeling blander seg ikke inn i folks kosthold og kaloriinntak, nyt julematen! Det er hva du gjør med matrestene vi er opptatt av. Sammen holder vi rørene åpne og rottene unna!

Les mer →
Populær premie
4. oktober 2017

Siw Anett Enerud fra Viva IKS kom med en populær første premie til 6. klasse ved Slemmestad skole. Nå blir det tur til Røykenbadet.

Les mer →